kadastrale informatie

Kadastrale informatie

Vrijwel iedereen vindt het leuk om een kijkje te nemen op kadastralekaart.com. Je ziet Nederland van bovenaf en leert waar provincie en gemeentegrenzen lopen. Je kunt zien waar de perceelgrens van je eigen huis loopt. Je vindt er kortom allerlei nuttige kadastrale informatie. Behalve de gratis informatie die je via kadastralekaart.com wint, kun je tegen betaling aanvullende informatie downloaden. Dit kan extra kadastrale informatie zijn in de vorm van bijvoorbeeld een kadastrale kaart rapport.

Ideaal als je aanvullende informatie wenst met betrekking tot de koop van een perceel of pand

Kadastrale informatie kan je buitengewoon goed helpen als je plannen hebt om een perceel of een kavel aan te schaffen en er nog wat losse eindjes zijn over de perceelgrens bijvoorbeeld. Door voor een klein bedrag een kadastraal rapport te downloaden krijg je al meteen veel meer informatie over een perceel. En dat voor nog geen acht euro. Door een kadastraal rapport te downloaden krijg je meteen de ligging van een perceel te zien. Je ziet precies de kadastrale perceelgrenzen, de nummers die erbij horen en de bebouwingen op een perceel, en downloadt een omgevingskaart en krijgt de beschikking over de door de gemeente gehanteerde kadastrale naam, net als de kadastrale aanduiding en de adressen van de objecten die een plek hebben op het perceel.

De extra informatie die je downloadt helpt je daadwerkelijk verder

De extra kadastrale informatie kan je net even verder helpen. En dat in de wetenschap dat zowel het download- als het betaalproces gemakkelijk is. Gemakkelijk is ook dat je de gegevens zo uitprint op A4 papier en je altijd officiƫle data en actuele data tot je beschikking hebt. Gegevens dus waar je echt mee verder kunt. Kadastralekaart.com is niet alleen het leuke plaatje dus, je haalt er cruciale informatie mee binnen. Check het kadastrale kaart nieuws voor informatie over de aanvullende diensten